Υποτροφίες από την Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων

photo isalosΗ EENMA προκηρύσσει το 5ο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής 16 Σεπτεμβρίου 2019, το οποίο περιλαμβάνει:

Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών «Σπύρου Αλεξανδράτου»
Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 4.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Σπύρου Αλεξανδράτου, Προέδρου της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Η υποτροφία είναι χορηγία του Γ. Γραμματέα της Ένωσης κ. Γεώργιου Σπ. Αλεξανδράτου.

Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών «Δημητρίου Πλούσιου»
Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 5.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Δημήτρη Πλούσιου, Μέλους της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Η υποτροφία είναι χορηγία της οικογένειας Πλούσιου

Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών «Bureau Veritas»
To Bureau Veritas προκηρύσσει ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ναυτιλιακών σπουδών εσωτερικού ύψους 5.000 ευρώ.

Υποτροφία «RINA»
O RINA HELLAS προκηρύσσει μια υποτροφία για εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο RINA Academy.

Υποτροφία BCA – «MSc in Shipping»
Η ΕΕΝΜΑ σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών χορηγεί μία υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping» ή “LLM Maritime Law”

Υποτροφία New York College – «MSc Marine Engineering Management»
H EENMA σε συνεργασία με το New York College χορηγεί μία μερική υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University of Greenwich «MSc Marine Engineering Management».

Υποτροφία Metropolitan College – «MSc International Maritime Business»
H EENMA σε συνεργασία με το Metropolitan College χορηγεί μία μερική υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «MSC International Maritime Business»

 

Source: https://www.isalos.net/2019/07/ypotrofies-apo-tin-enosi-efopliston-naftilias-mikron-apostaseon-2/