Την 01/02/2019 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης ΕΕΝΜΑ, πραγματοποιήθηκε η απονομή των υποτροφιών του «Προγράμματος Υποτροφιών ΕΕΝΜΑ» για το έτος 2018-2019.

To πρόγραμμα αποτελείται από πέντε υποτροφίες και στόχο έχει την ενίσχυση της ναυτιλιακής εκπαίδευσης, μέσω της υποστήριξης φοιτητών και φοιτητριών που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους.

 

Spyrou Alexandratou2

Ο ΓΓ ΕΕΝΜΑ κ.Γ.Αλεξανδράτος και το μέλος ΕΕΝΜΑ κ.Α. Βαμβακάρης απονείμουν την υποτροφία «Σπύρου Αλεξανδράτου» στη κα Ι.Κορομπίλια

RINA2

Η Β” Αντιπρόεδρος ΕΕΝΜΑ κα Ε.Πετράκη και ο κ. Σπύρος Ζολώτας απονείμουν την υποτροφία RINA στον κ. Χ. Χαϊτίδη

BCA2

Ο Α” Αντιπρόεδρος ΕΕΝΜΑ κ. Β. Τερζής και ο κ.Δασκαλάκης απονείμουν την υποτροφία BCA στον κ. Λ. Μιόβολο

 

Το μέλος Δ.Σ. κα Α.Γκανά και ο κ. Γκουσόπουλος απονείμουν την υποτροφία Metropolitan College στη κα Α. Γιακά

Το μέλος Δ.Σ. κα Α.Γκανά και ο κ. Γκουσόπουλος απονείμουν την υποτροφία Metropolitan College στη κα Α. Γιακά

Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει την μεταπτυχιακή υποτροφία  «Σπύρου Αλεξανδράτου» στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου της Ένωσης, τις  υποτροφίες σεμιναριακής εκπαίδευσης Rina Academy, την υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping» σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών,», την υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University of Greenwich «MSc Marine Engineering Management» σε συνεργασία με το New York College και την υποτροφία «MSc International Maritime Business» σε συνεργασία με το Metropolitan College.