Επίσκεψη ΕΕΝΜΑ στο Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης, Πέραμα (20.9.17)

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου και του Διευθυντή κ. Γεωργίου Μαρκογιάννη, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη-ξενάγηση στο Μουσείο, των Μελών του Δ.Σ. της ΕΕΝΜΑ, κ.κ. Χαράλαμπου Σημαντώνη, Προέδρου, Βασιλείου Τερζή, Α’ Αντιπροέδρου, Γεωργίου Αλεξανδράτου, Γ. Γραμματέα, Αλέξιου Αγγελόπουλου, Νικολάου Λιάπη, Ευστράτιου Τσαλαμανιού και Ιωάννη Ψαρρά, Μέλη του ΔΣ, του Διευθυντή της ΕΕΝΜΑ, κ. Γεωργίου Βοζίκη και του Συμβούλου επί Ναυτιλιακών θεμάτων κ. Ανδρέα Συρίγου.

Ο Πρόεδρος κ. Κυριαζόπουλος ενημέρωσε τους παρισταμένους για τα εκθέματα του Μουσείου καθώς και για τον εορτασμό της επετείου της «Ναυμαχίας της Σαλαμίνας» που τελείται στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Διευθυντής κ. Μαρκογιάννης ενημέρωσε για την ιστορική διαδρομή του Μουσείου και ευχαρίστησε το Προεδρείο της ΕΕΝΜΑ για την συμβολή του στο Μουσείο.

Τέλος ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σημαντώνης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διευθυντή του Μουσείου, για την φιλοξενία και την εξαιρετική ξενάγηση και τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν, καθώς και για το περιεχόμενο του Μουσείου.