Τιμητική Πρόσκληση της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕΝΜΑ

Σε κατανυκτική αphoto churchτμόσφαιρα και μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου (12-04-19) στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας (όπου ετέθη σε προσκύνημα η Ιερή Εικόνα της Παναγίας του Τιχβίν της Ρωσίας), ο Θεοφιλέστατος Αγαθάγγελος, Επίσκοπος Φαναρίου και Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, παρέθεσε δείπνο στο παρακείμενο οικοτροφείο, στο ΔΣ της ΕΕΝΜΑ, σε εκπροσώπηση της Ρωσικής Πρεσβείας και Τοπικών Αρχών.

Ο Θεοφιλέστατος παρέδωσε, σε ανάμνηση, στον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΕΝΜΑ, κ. Β. Τερζή, την Ιερά Εικόνα του Αγ. Νικολάου, τονίζοντας τη βοήθεια που παρέχει η Ένωση μεταξύ των άλλων, στους νέους, δίνοντας διέξοδο στις επαγγελματικές τους αναζητήσεις και ευχήθηκε στα Μέλη της Ένωσης επιτυχίες στο δύσκολο έργο τους.

Ο κ. Τερζής ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την τιμητική πρόσκληση, συγχαίροντάς τον για το σημαντικό έργο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, σημειώνοντας, ότι η Ένωση θα συνεχίσει, να στηρίζει το έργο της, που  με σεμνότητα και ταπεινότητα παράγεται, με επικεφαλής και συντονιστή τον Επίσκοπο.