Συνάντηση Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. κ.Καρατζαφέρη με το Προεδρείο ΕΕΝΜΑ

Επίσκεψη του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ κ. Γεώργιου Καρατζαφέρη με το Προεδρείο ΕΕΝΜΑ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/06/2018 στα γραφεία της ΕΕΝΜΑ.

Την Ένωση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ.Χαράλαμπος Σημαντώνης και η Β’ Αντιπρόεδρος κα Έλπη Πετράκη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Κρικόπουλος, Διευθυντής Γραφείου του κ. Καρατζαφέρη, ο κ. Ζούμας, Υπεύθυνος Ναυτιλιακών Θεμάτων ΛΑ.Ο.Σ καθώς και ο κ. Βοζίκης Δ/ντής ΕΕΝΜΑ και ο κ. Συρίγος, Σύμβουλος Ναυτιλιακών Υποθέσεων ΕΕΝΜΑ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα βασικά εκκρεμή θέματα της Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων αλλά και οι προτάσεις και λύσεις της ΕΕΝΜΑ για την βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας του κλάδου και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πλοίου που δραστηριοποιείται στη shortsea ναυτιλία.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξήρε την σπουδαιότητα της Ελληνικής ναυτιλίας, χαρακτηρίζοντας την, τον σημαντικότερο  πυλώνα της Ελληνικής οικονομίας και σημείωσε περαιτέρω την ανάγκη ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πλοίου προς όφελος της τοπικής και εθνικής οικονομίας γενικότερα.

Οι  δύο Πρόεδροι επιβεβαίωσαν την μελλοντική τους συνεργασία σε θέματα ναυτιλιακού ενδιαφέροντος, με γνώμονα τη προώθηση και επίλυση τους.