Ο κ. Στράτος Τσαλαμανιός, ο κ. Νικόλαος Τσαλαμανιός, ο κ. Jan Fransen και ο καπτ. Νικόλαος Ασπρολουπάκης

 

Η Seaven Taker Management, Μέλος της ΕΕΝΜΑ, έλαβε το Green Award Certificate, πιστοποιητικό για ναυτιλιακές εταιρείες και πλοία, που υπερβαίνουν των νομίμων υποχρεώσεων που ορίζονται σχετικά με του περιβαλλοντικούς όρους, αποτελώντας το νέο μέλος του Green Award Foundation.

Στόχος της εταιρείας είναι η προώθηση της βιωσιμότητας στη  ναυτιλία μέσω των καθημερινών λειτουργιών της και για το λόγο αυτό εργάζονται από κοινού για μια ασφαλή και πράσινη βιομηχανία.

Οι επικεφαλής της Seaven, κ. Στράτος Τσαλαμανιός, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΝΜΑ, και Νικόλας Τσαλαμανιός δήλωσαν ότι, το Green Award αποτελεί επίτευγμα για την εταιρεία και είναι απόρροια της συνεχούς δουλειάς του προσωπικού σε θέματα ασφαλείας.

Ο Γιαν Φράνσεν, Executive Director του Green Award Foundation, τόνισε ότι καλωσορίζει τις νέες εταιρείες που παρακινούνται για μία ασφαλή και «πράσινη» ναυτιλία, συμπληρώνοντας ότι τα μικρής κλίμακας δεξαμενόπλοια, κάτω των 10.000 dwt, τα οποία επιδιώκουν να γίνουν και να παραμείνουν πρωτοπόροι, αποτελούν ορόσημο για το Green Award.

 

Φωτό: Seaven