Συμφωνία ΕΕΝΜΑ – Εθνική Ασφαλιστική

Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ ΕΕΝΜΑ – Εθνική Ασφαλιστική

logo-ethniki-asfalistikiΗ συνεργασία της ΕΕΝΜΑ με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ολοκληρώθηκε με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας στα γραφεία της Ένωσης και την παροχή ενός ειδικού ασφαλιστικού προϊόντος, προσαρμοσμένου πλήρως στις ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών, με παγκόσμια κάλυψη.

Το ειδικά επεξεργασμένο ασφαλιστήριο καλύπτει τους ναυτικούς των μελών της Ένωσης, με ατομικά συμβόλαια, σε ετήσια βάση, με το κόστος για τον πλοιοκτήτη να είναι λιγότερο από την πληρωμή μιας και μόνο απαλλαγής για ένα μεμονωμένο συμβάν. Παράλληλα, και από την πρώτη στιγμή, έχει την δυνατότητα ο ασφαλισμένος ναυτικός να εγγράψει με έκπτωση τα μέλη της οικογένειάς του με τις ίδιες παροχές..

Τη συμφωνία επικύρωσε ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, γεγονός που καταδεικνύει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών προς την ναυτική οικογένεια, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει και δωρεάν μεταφορά από οπουδήποτε στον κόσμο στην Ελλάδα σε νοσοκομείο του Ιατρικού Αθηνών, προκειμένου οι οικογένειες των ναυτικών που μένουν πίσω να τυγχάνουν  ευρείας ασφάλισης σε ποιοτικά νοσηλευτήρια.

Το συγκεκριμένο προϊόν καλύπτειμόνοΕλληνικά πληρώματα, ενώ παράλληλα υπάρχει και αντίστοιχο προϊόν για την κάλυψη της απαλλαγής για τα πλοία που έχουν ναυτολογημένους αλλοδαπούς ναυτικούς, με σειρά πλεονεκτημάτων όπως ειδική τιμολογιακή πολιτική, για τα μέλη της Ένωσης . Το εξειδικευμένο προϊόν είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της MLC.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία της Ένωσης στο info@shortsea.gr